PAMIS

Takarító Kft.

Teljeskörű minőségi takarítás

PAMIS

Takarító Kft.

5 érv, hogy minket válasszon:

- szakértelem és innováció
- rugalmasság és megbízhatóság
- minőségi tisztítószerek
- modern takarító eszközök
- 50 millió forintig felelősségbiztosítás

PAMIS

Takarító Kft.

Higiéniai termékek beszerzése, és feltöltése:

- Kézmosó szappan
- Kéztörlő papír
- Mosogatószer
- WC papír
- WC illatosító
- Légfrissítő

 

 

 

Ügyfelünk, az IMEDIA Kft. 2001-ben alakult. Jelenleg több mint 30 alkalmazott dolgozik náluk. A cég munkatársával beszélgettünk.

Mivel is foglalkoztok?

Sajtó- és médiafigyeléssel. Ezt több nagy területre oszthatjuk, van a nyomtatott sajtó, a rádió, tv illetve az internet. De Ügyfeleink kérésére szemlézzük a Facebook, Twitter és blog oldalakat is. A megrendelőink elsősorban nagy cégek, akiknek egyszerűen nincs arra kapacitása, hogy egyszerre figyeljenek több forrást is, és ebből minden reggelre egy komplett figyelést összeállítsanak. Tehát gyakorlatilag a cégek keze alá dolgozunk. Minden reggel kapnak egy sajtószemlét, ebből dolgoznak a kommunikációs osztályok, PR szakemberek.

Hogyan találkoztatok cégünkkel?

A Pamis Kft.-vel 3,5 éve kezdtünk el dolgozni. Annak idején úgy érezte a vezetőség, hogy csökkent az előző cég takarítási színvonala, váltani kell.

Miért döntöttetek mellettünk?

Három helyről kértünk be árajánlatot, a Pamis volt az egyik legmeggyőzőbb, de természetesen az ár is korrekt volt. Benne volt a havidíjban az éves nagytakarítás is, és ez egy döntő tényező volt számunkra. Végül is úgy mentünk neki az egésznek, hogy ha mégsem lesz jó, akkor bármikor tudunk cserélni.

Elégedettek vagytok a munkánkkal?

Igen, Erika már nagyon régóta jár hozzánk. Meg tudjuk beszélni, hogy mikor jöjjön, mit, mikor és hogy takarítson. Elégedettek vagyunk, igen. Olyan a munkakapcsolatunk, hogy meg tudjuk beszélni az esetleges problémákat.

  

 

_______________________________________________________________________

 


Ha meggyőztük teljeskörű szolgáltatásunkkal, úgy kérjen tőlünk árajánlatot.

 

 Mi tudjuk a megoldást!

 

______________________________________________________________________

 

 

TOVÁBBI REFERENCIÁINK:

 

IRODA:

______________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÁRSASHÁZ:

______________________________________________

 

I. kerület: Csap utca

II. kerület: Ruszti út

XI. kerület: Sáfrány utca

XII. kerület: Bartha utca, Kék golyó utca

XIV. kerület: Beckó utca, Várna utca, Fogarasi utca

 

Budapest, Társasház - interjú

Több társasházzal dolgozunk együtt folyamatosan. E társasházak közös képviselőjével, Pollák Györggyel beszélgettünk.

Miben dolgoztok együtt Püsök Feriékkel illetve a Pamis Kft.-vel?

A társasházkezelésben mindig vannak mozgások, jönnek-mennek a társasházak. Ha jön egy új megkeresés, amelyet átveszünk, mindig Ferit szoktam keresni. A korábbi vállalkozónk kapacitása véges, Feri pedig dinamikusan bővül.

Amikor az embert közös képviselőként megkeresik, hogy vállalná-e egy ház képviseletét, akkor ugye rá kell bólintani természetesen, aztán eltelik 1-2-3 év is, mire tényleges váltás történik. Ilyenkor Ferit szoktam megkérni, hogy segítsen a takarítás megoldásában.

Miért pont ő? Mitől maradt meg a kapcsolat?

Én szeretem azt, ha az általam „foglalkoztatottal”, vagyis akikkel én kapcsolatban vagyok, bármilyen szakmában is van az illető, minél szorosabb kapcsolatot tudok ápolni. Erre Feri jó alany volt: az első pillanattól kezdve nagyon közvetlen volt a kapcsolatunk, egy jó emberi, baráti viszony. Nyilván nem fogunk együtt sörözni… bár ki tudja! :) És emellett ő azt is bizonyította, hogy korrekt üzleti partner.

Egy közös képviselő önmagában egy félkarú óriás. A takarításhoz és a focihoz ugye Magyarországon mindenki ért, ezt leszögezhetjük. :) A takarítás ebben a szakmában olyan, hogy ezen áll vagy bukik a képviselet. Ezért örültem meg annak, amikor Ferivel sikerült egy jó kapcsolatot kialakítani. Értette a dolgokat, nem igazán volt konfliktus közöttünk amióta (kb. 3 éve) együtt dolgozunk.

Amikor bármiért is szólok, ő már nagyon jól tudja, hogy az már nem az a pillanat, hogy Mari néni elsírja magát, mert tócsába lépett, hanem komolyabb dolgok vannak. Az ilyen semmiségeket magam szoktam kezelni. Csak akkor szólok, amikor tudom, hogy igen, ez már beavatkozást igénylő helyzet. Ebben mindig partner volt Feri. Ugyanakkor azt is elmondhatom, ami sokat számít az én szempontomból: a reakcióidő. Amikor kértem tőle valamit időre, akkor lehetőség szerint megoldotta. Akkor is, amikor olyan helyzet volt (pl. 24 órás), hogy nem elvárható, hogy így lereagálja. Emellett természetesen én is igyekszem visszafelé megtenni, amire szükség van, ami rajtam múlik.

Ennyiben foglalnám össze a mi történelmünket.

Külön pozitívumként még kiemelném, hogy bepillantást nyerhetek a használt takarítóeszközökbe, valamint a felhasznált szerek környezetkímélők.

Mindenkinek ajánljuk Feriéket. Bár nem örülünk neki, mert akkor elmegy máshová is, és akkor nem marad elég ideje a házaimra! :) Így nem szeretném túldicsérni, pedig kellene! :)

______________

Gyurival tényleg régóta dolgozunk együtt, mármint ha régnek számít ez a 3 év. Ő egy olyan képviselő, aki tényleg jól tudja kezelni a helyzeteket, ha valami felmerül, normálisan meg tudja kérni, mi kimegyünk, megcsináljuk. Voltak olyan képviseletek, ahol dolgoztam, ahol kicsit elmérgesedett a helyzet. Azt kell, hogy mondjam, jól kezeli a háznak az összes ügyeit, többek között a takarítást is. Ilyen szempontból bátran merem ajánlani bárkinek, aki közös képviseleti gondokkal küzd. Gyuri egy nagyon jó partner ebben a dologban.

 

Budapest, Zápor utca 

A budapesti Zápor utcában található egy tízemeletes társasház, amelynek lépcsőházában mi végezzük a takarítást.

Évente két alkalommal nagytakarítást is csinálunk, amelyekhez gépeket használunk. Ezek a felületek kifejezetten igénylik, mivel már kissé elöregedtek a burkolatok. Minden ilyen alkalommal gyakorlatilag egy kicsivel jobb állapotba kerülnek azáltal, hogy fokozatosan halványul az a nagy mennyiségű szennyeződés, amely lerakódott rá az évtizedek alatt. Ezt eddig csak kézzel próbálták meg eltávolítani.

Takarítógépeket korábban főként az ipari takarításban használtunk, viszont most már elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk össze ahhoz, hogy az ehhez hasonló kisebb területeken, mint folyosók és lépcsőházak, is bevethettük őket. Nagyon jó eredményt tudunk velük elérni. Ebben a fenti társasházban például, mikor érkeztünk, éppen felújítás alatt állt a csővezeték-hálózat. Nagyon sok kosz, por került a kövezetre a munkálatok során.

Az alapos nagytakarítás azért is fontos, mert így könnyebb dolgunk van a napi takarításkor. Sokkal könnyebben fent tudjuk tartani a tisztaságot.

A lakóktól jó visszajelzéseket kapunk, örülnek annak, hogy váltás történt a takarításban. Azt mondják, sokkal hatékonyabban vagyunk, mint elődeink. Ez nem is meglepő, mivel a lépcsőház-takarítást sokszor nem profi szakemberek végzik, hanem vagy elvállalja egy lakó, vagy felvesznek egy "jöttment" embert, aki nem ért hozzá igazán. Az esetek többségében az a tapasztalat, hogy az illető csak felmaszatolja a kövezetet, amin ugyan látszik, hogy történt valami – kicsit vizes, érződik a tisztítószer illata –, de nem lesz igazán tiszta. Van, hogy csak fellocsolják hipóval. A modern tisztítószerek már messze hatékonyabbak a hipónál! Így az évek során mindig maradt egy kis szennyeződés, amely szépen felhalmozódott az évtizedek alatt. A gépi takarításkor ez a szennyeződés szép lassan feljött. Bár a burkolat nagyon régi, mégis el tudjuk érni, hogy egyre szebb, egyre világosabb legyen.

A földszinten található mészkőnek és a lépcsőházban lévő linóleumnak is tudtunk egy kis fényt adni. Gépeink ipari gyémánttal vannak átitatva, amelyeknek kifejezetten jó polírozó hatásuk van.

A lakóknak ez pedig külön öröm, hiszen jobb, tisztább körülmények között lehetnek nap mint nap.

 

Ha meggyőztük teljeskörű szolgáltatásunkkal, úgy kérjen tőlünk árajánlatot.

 Mi tudjuk a megoldást!

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.