Makulátlan Tiszta Terület Kft.

Immáron 15. éve vagyunk jelen a takarítóiparban. Az egész kényszerpályaként kezdődött, de az én hozzállásom mindenhez az, hogy ha már csinálok valamit, akkor azt a lehető legjobban és legjobb minőségben akarom csinálni.

Sokszor olyan feladattal találkoztam, amit sajnos nem tudtam megoldani, így felismertem, hogy keveset tudok a takarításról, így elkezdtem képezni magam. Természetesen már több bizonyítvánnyal is rendelkezem. Többek között OKJ-s takarító, Felület Specialista oklevéllel és Tisztítás-Technológiai Szolgálatvezető bizonyítvánnyal.

Gyakran előfordul, hogy olyan kollégával hoz össze a sors, akiknél sanos látom, csak azért csinálják a takarítás szakmát, mert éppen nincs más. Velük a leginkább nagyon rövidre sikerül a kapcsolatunk, mármint a szakmai kapcsolatunk. Én leginkább azokat a kollégákat keresem, akik azt látják, hogy itt sok mindent lehet csinálni, szépen és nagyon sokat lehet fejlődni, aminek van értelme. A megrendelőink legtöbbször ezt meg is köszönik, mivel látják, hogy hozzáértéssel, jószándékkal állunk neki a dolgoknak, munkának. Nem úgy, hogy becammogunk a munkahelyre és nézzük az órát, hogy vajon mikor lesz már vége, hanem szívvel-lélekkel csináljuk az egészet.

Ennek kapcsán szereném megemlíteni, cégünk jelen pillanatban is keres új lelkes kollegát, leginkább takarítási, lépcsőházi, társasház, irodatakarítási, feladatokra, de mivel ez a szakma nagyon sokszínű, ezért a feladatok sokszínűsége valójában végtelen számú, amit és az Európa szinten versenyképes bérezést is a személyes megbeszélésünk során tudunk tisztázni.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeink egyikén tudnak:

web: http://makulatlan.hu/karrier.html

mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +36 70 944 3442

www.makulatlan.hu

 

Ha meggyőztük teljeskörű szolgáltatásunkkal, úgy kérjen tőlünk árajánlatot.

 Mi tudjuk a megoldást!

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.